2011. június 28., kedd

Franciaágy takaró

Végre két hónapos munkám befejezésre került.Hát mit ne mondjak eléggé megszenvedtem a végén vele,de csak sikerült össze hoznom.Apró hibák még vannak amiket utólag lát csak az ember,na de első takarónak szerintem tökéletes.Nektek mi a véleményetek róla? :D

2011. június 16., csütörtök

Újabb hír!

Kicsit megnyugodtam,hogy még is van összefogás ebben az országban.
De beszéljen inkább a cikk:Dávidka

Szorítok értük,remélem minden rendben lesz!!!!!!!!!

2011. június 6., hétfő

Ez szíven ütött!

Ez szíven ütött csak bőgők,mert személyesen is ismerem őket sőt az édesapa anyukája volt általános iskolában az osztályfőnököm.Aki tudja ossza meg a linket és segítsünk rajtuk.

2011. június 4., szombat

Farmer hátitáska

Tegnap ment a nagylányom két napos kirándulásra.Hétfőn kezdtem el gondolkodni azon,rendben hogy megy.De mibe pakol?Ami táskák vannak itthon az vagy túl kicsi vagy túl nagy és hó végén igen csak be kell osztani ami van így újat venni képtelenség.
Gondoltam egyet és feltúrtam a használaton kívüli ruhákat,jó pár farmer nadrágra és felsőre akadtam amiből elég strapabíró táskát lehet alkotni.Már csak a szabásminta megtervezése volt hátra.A mostani iskola táskáját vettem alapul azzal a különbséggel,hogy egyel több rekeszt terveztem,így belefér két napra való holmi.A műalkotás két nap alatt elkészült.
Kicsit büszke vagyok magamra,hogy első táska varrása  ilyen lett és hogy a szabásmintáját is én készítettem.A lányomnak is nagyon tetszik,sőt a középső lányomnak is varrnom kell majd egyet,mert szeptemberben kezdi az iskolát.
Íme a táska: